Vietnamesiska för avancerade elever | Din nästa nivåkurs i vietnamesiska

Lär dig effektivt och tala snabbare: Börja den avancerade kursen i vietnamesiska nu och testa den kostnadsfria demoversionen.

Vietnamesiska för avancerade elever

Är du redo att ta din vietnamesiska till nästa nivå? Med onlinekursen “Avancerad vietnamesiska” kan du uppnå flytande kunskaper på bara 17 minuter om dagen. Denna kurs är speciellt utformad för elever som du som redan har en grund i vietnamesiska och nu är redo att dyka djupare in i språket.

Avancerad vietnamesiska – Den här kursen erbjuder dig mer!

Denna kurs i avancerad vietnamesiska erbjuder dig en skräddarsydd inlärningsupplevelse som är utformad för att förbättra din vietnamesiska snabbt och hållbart. Här är några av de enastående funktionerna i kursen som hjälper dig att uppnå dina språkmål:

 • Över 1 800 nya glosor: Utöka ditt ordförråd med en noggrant utvald samling glosor som sammanställts speciellt för avancerade vietnamesiskinlärare.
 • Inlärningsmetod med långtidsminne: Vår innovativa teknik hjälper dig inte bara att lära dig nya ord, utan också att memorera dem på lång sikt. På så sätt förblir ditt ordförråd permanent förankrat i ditt minne.
 • Utmanande samtalssituationer: Kursen förbereder dig för komplexa och vardagliga kommunikationssituationer så att du kan uttrycka dig självsäkert på vietnamesiska.
 • Dagliga inlärningsenheter: Med bara 17 minuters studietid per dag kan du förbättra dina vietnamesiskakunskaper effektivt och utan att spendera mycket tid.
 • Flexibel inlärning: Oavsett om du är hemma, på språng eller under din rast – kursen är utformad så att du kan lära dig när som helst och var som helst, så att det passar din livsstil.
 • Interaktiva övningar: En mängd olika övningstyper håller inlärningen varierad och effektiv.
 • Autentiska dialogtexter: Lär dig med hjälp av realistiska samtalsscenarier som hjälper dig att använda språket så som det talas i vardagen.
 • Multimediainlärning: Vårt kursmaterial är inte bara textbaserat, utan innehåller även ljud- och videoelement som ger en omfattande språkupplevelse.
 • Individuell feedback: Följ dina framsteg med regelbundna tester och få personlig feedback för att kontinuerligt förbättra din inlärningsstrategi.

Se själv och prova 2 dagar gratis här!

Har du redan deltagit i en nybörjarkurs i vietnamesiska? Då är denna fortsättningskurs i vietnamesiska den perfekta fortsättningen om du vill fortsätta att lära dig vietnamesiska.

Du har fått en bra grundkunskap i nybörjarkursen och nu är det dags att bygga upp ditt ordförråd.

» Gå direkt till de aktuella erbjudandena och demoversionen* «


En kvinna använder en app för att lära sig språk och lär sig på språng

Ditt omfattande avancerade vietnamesiska ordförråd

Avancerat ordförråd i vietnamesiska: en värld av möjligheter

Onlinekursen i avancerad vietnamesiska öppnar dörren till ett omfattande och mångsidigt avancerat ordförråd. Med över 1 800 nya ord täcker den ett brett spektrum av ämnen som gör att du kan kommunicera säkert och tryggt, inte bara i vardagliga situationer utan även i mer specialiserade sammanhang. Här får du en inblick i de många olika ämnen som du kommer att upptäcka med kursen:

 • Fritid och hobbyer: från biokvällar till sportaktiviteter, utöka ditt ordförråd kring dina fritidsaktiviteter.
 • Vardagliga scenarier: Lär dig hur du uttrycker dig på en restaurang, när du shoppar eller letar efter en lägenhet.
 • Arbete och karriär: Oavsett om du söker jobb eller arbetar på kontor ger vi dig den specialiserade vokabulär du behöver.
 • Resor och kultur: Upptäck språket för resor, från att boka ett flyg till att uppleva kulturella evenemang.
 • Sociala interaktioner: Uttryck för vänskap, kärlek, meningsskiljaktigheter och vardagliga konversationer.
 • Nödsituationer: Var beredd på oväntade situationer, från akuta sjukdomsfall till trafiksituationer.
 • Akademiskt lärande: För studier eller vidareutbildning – akademisk vokabulär som hjälper dig att utmärka dig i utbildningssammanhang.
 • Teknik och media: Håll dig uppdaterad med vokabulär som rör digitala medier, internet och modern teknik.
 • Natur och miljö: Från flora och fauna till miljöfrågor, utöka din förståelse och ditt uttryck.

Detta mångfacetterade avancerade ordförråd kommer inte bara att göra det möjligt för dig att uttrycka dig i nya och spännande situationer, utan kommer också att fördjupa din förståelse för det vietnamesiska språket och kulturen.

Du kommer att vara perfekt utrustad för att kommunicera självsäkert och vältaligt i alla situationer.

En man sitter på en parkbänk och lär sig med en vietnamesiska avancerad språkkurs

Effektiv inlärning med vietnamesiska dialogtexter för avancerade elever

En central komponent i denna onlinekurs i vietnamesiska för avancerade elever är de speciellt framtagna dialogtexterna. Dessa texter är inte bara ett effektivt verktyg för att utöka ditt ordförråd, utan också för att fördjupa din förståelse av det vietnamesiska språket i verkliga sammanhang.

Upplev det vietnamesiska språket i praktiken

Dialogtexterna i kursen är noggrant utformade för att ge dig en autentisk språkupplevelse. De återspeglar vardagliga och realistiska situationer som du sannolikt kommer att befinna dig i. Här är några exempel på ämnen som du kommer att hitta i dialogerna:

 • Situationer i verkliga livet: Lär dig hur du uttrycker dig i vardagliga situationer som att leta bostad, prata om shopping eller planera fritidsaktiviteter.
 • Professionella interaktioner: Förbättra din förmåga att kommunicera i en professionell miljö, från affärsmöten till professionella förhandlingar, i likhet med ordförrådet i en vietnamesisk affärskurs.
 • Reseupplevelser: Fördjupa dig i dialoger som följer med dig när du reser, oavsett om du bokar hotell, befinner dig på flygplatsen eller upptäcker nya platser.
 • Kulturella möten: Lär dig mer om den vietnamesiska kulturen genom samtal om lokala festivaler, traditioner och kulinariska upplevelser.
 • Känslomässiga och sociala interaktioner: Fördjupa din förståelse för mellanmänskliga relationer genom dialoger om vänskap, kärlek och till och med konflikter.

Mer än bara ord

Varje dialog är noggrant utformad för att lära ut inte bara språkkunskaper utan även kulturell kompetens. Du kommer att kunna föra nyanserade konversationer som går utöver enkla ordväxlingar. Dessutom talas alla dialogtexter av modersmålstalare för att ge dig ett tydligt och autentiskt uttal.

Med dessa dialogtexter erbjuder vi dig en unik möjlighet att uppleva och öva vietnamesiska i dess livliga och dynamiska form. Detta är det bästa sättet att förbereda dig för att kommunicera säkert och kompetent på vietnamesiska.


Se själv och lär dig vietnamesiska i två dagar utan kostnad.

Testa kursen utan förpliktelser och se själv hur snabbt du kommer att lära dig vietnamesiska.

Att lära sig vietnamesiska kommer att bli roligt och enkelt för dig. Du kommer att bli förvånad över hur mycket du lär dig under dessa två dagar!

» Gå direkt till 2-dagars demoversionen här* «


Kurs i vietnamesiska för avancerade elever – lär dig med riktiga modersmålstalare

Att lära sig ett språk är inte bara en process där man lär sig vokabulär, utan också att fördjupa sig i dess ljudlandskap och kultur. Kursen i vietnamesiska för avancerade elever ger dig exakt denna möjlighet genom att du lär dig direkt av riktiga modersmålstalare.

Autentiskt uttal och intonation

 • Modersmålstalare: Alla våra lektioner och dialogtexter talas av professionella modersmålstalare.
 • Realistisk inlärningsupplevelse: Du hör vietnamesiska som det faktiskt talas – med alla regionala nyanser och naturlig intonation.
 • Uttalaträning: Förbättra ditt eget uttal genom att lyssna på och upprepa de infödda talarna.

En man sitter på ett tåg och lär sig ett nytt språk med sin surfplatta

Ingår kostnadsfritt: Audiotränaren för avancerade vietnamesiskinlärare

För att förbättra din inlärningsupplevelse ytterligare erbjuder vi dig också en omfattande ljudtränare. Den är speciellt utformad för att förbättra din förmåga att lyssna och tala.

Lär dig hur du vill lyssna

 • Flexibelt ljudformat: Ljudtränaren är perfekt för resor och kan enkelt integreras i ditt vardagsliv.
 • Interaktiv inlärning: Du lyssnar först på ett ord eller en mening på svenska, funderar på översättningen och lyssnar sedan på den vietnamesiska versionen från en modersmålstalare.
 • Målinriktad träning: Audiotränaren är idealisk för att förbättra ditt uttal och skärpa din hörförståelse.

En kvinna sitter i en soffa och läser en språkkurs vietnamesiska för avancerade elever

Lär dig när som helst, var som helst – vietnamesiskkurs för avancerade elever på din smartphone, surfplatta och dator

Flexibilitet är nyckeln till framgångsrik språkinlärning. Det är därför vår kurs i vietnamesiska för avancerade elever är utformad så att du kan lära dig var och när du vill.

Lärande utan gränser

 • Tillgång till flera plattformar: Oavsett om du föredrar en smartphone, surfplatta eller dator är vår kurs tillgänglig på alla enheter.
 • Sömlös integration: Börja din lektion på en enhet och fortsätt den på en annan utan att förlora dina framsteg.
 • Alltid nära till hands: Utnyttja väntetider eller resor effektivt genom att lära dig vietnamesiska när det passar dig.

Börja helt riskfritt tack vare vår 31-dagars pengarna-tillbaka-garanti!

Prova kursen Vietnamesiska för avancerade elever helt riskfritt. Om du inte gillar den får du pengarna tillbaka inom 31 dagar utan att behöva ange någon anledning.

» Gå direkt till de aktuella erbjudandena och demoversionen* «


Din väg till att bli ett proffs på vietnamesiska: allt som kursen erbjuder

Denna avancerade kurs i vietnamesiska är mer än bara en möjlighet att lära sig – det är din språngbräda till nya horisonter, både yrkesmässigt och personligt. Här är en sammanfattning av vad du kan förvänta dig:

 • Över 1 800 glosor: fördjupa dig i ett rikt ordförråd för en mängd olika situationer i livet.
 • Autentiska dialogtexter: Upplev praktiska scenarier med våra realistiska konversationstexter.
 • Lär dig av modersmålstalare: Förbättra ditt uttal och din intonation.
 • Flexibel audio trainer: Integrera vietnamesiskinlärning sömlöst i ditt vardagsliv.
 • Lär dig var som helst: Använd kursen på din smartphone, surfplatta eller PC.
 • Inlärningsmetod med långtidsminne: Behåll inlärd vokabulär permanent i ditt minne.
 • Interkulturell kompetens: Få djupa insikter i vietnamesisk kultur och vietnamesiska språket.

Riskfri inlärning med vår 31-dagars pengarna-tillbaka-garanti

17-Minute-Language är övertygade om kursens kvalitet och vill att du ska känna dig helt trygg när du lär dig. Det är därför de erbjuder en 31-dagars pengarna-tillbaka-garanti. Prova kursen och om den inte uppfyller dina förväntningar får du pengarna tillbaka.

Öppna dörren till nya karriärmöjligheter

Att behärska ett främmande språk, särskilt på en avancerad nivå, kan förbättra dina karriärmöjligheter avsevärt. Studier visar att flerspråkiga personer i genomsnitt kan tjäna upp till 20 % mer än sina enspråkiga kollegor. Så ta tillfället i akt att bredda dina karriärmöjligheter och investera i en värdefull färdighet som kan hjälpa dig att tjäna mer och få bättre jobbmöjligheter på lång sikt.

» Gå direkt till beställningsalternativen här och dra nytta av aktuella erbjudanden och rabatter* «


Ytterligare artiklar om ämnet vietnamesiska för avancerade elever:

 • Mondly Vietnamesiska – Allt om Mondlys kurser och nivåer i vietnamesiska
 • Lär dig vietnamesiska gratis – Guideartiklar för dig som vill lära dig vietnamesiska gratis
 • Vietnamesisktest – Testa dina språkkunskaper i vietnamesiska. Gratis & anonymt
 • Tips & tricks för språkinlärning

Avancerade språkkurser för personer som lär sig andra språk